secundair logo knw 1

Adviesbureau Royal HaskoningDHV heeft João Tiago de Almeida benoemd tot Business Unit Director Water Technology Products. René Noppeney gaat verder als Commercieel Directeur Bioresources.

Rene Joao 180 vk João Tiago de AlmeidaMet nieuwe benoemingen wil Royal HaskoningDHV innovatie stimuleren in de watertechnologie. Het advies- en ingenieursbureau heeft enkele succesvolle technologieën voor de waterzuivering in zijn portfolio, zoals Nereda, Eyphra en Kaumera. De ambitie is om het marktpotentieel van deze technologieën te maximaliseren. Om dat te bewerkstelligen wordt het leiderschapsteam uitgebreid.

Rene Noppeney 180 vk Rene NoppeneyTiago de Almeida heeft meer dan 20 jaar ervaring in de waterindustrie en maakt al 7 jaar deel uit van het Water Technology Products-team van RHDHV. In zijn nieuwe functie zal hij het succes van de Nereda-technologie, waarvan er inmiddels in 20 landen 50 in bedrijf zijn met nog eens 50 in voorbereiding, moeten consolideren. 

Noppeney, die als Global Director Water Technology Products de Nereda-technology in de markt heeft gezet, richt zich in zijn nieuwe rol op het uitbouwen van het marktpotentieel van biologische grondstoffen en innovaties als Kaumera en Eyphra, inhakend op toenemend hergebruik van natuurlijke grondstoffen.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Het zou goed zijn als een natuurvergunning werkelijk integraal over de natuur ging en niet alleen sturend op flora en fauna oftewel top-down beleid, dat gemakkelijk het doel mist
“Op zijn wekelijkse persconferentie zei hij afgelopen vrijdag dat het kabinet ‘moet voorkomen dat Nederland vastloopt.” Helemaal met deze uitspraak eens. En het is niet eens moeilijk. De sector die het meeste stikstof uitstoot (de intensieve landbouw, met name de veeteelt) moet fors aangepakt worden, bijvoorbeeld door minder te subsidiëren of simpele regels als ‘de vervuiler betaalt’ te hanteren. Maar gezien de invloed van het agro-industriële complex op de regering wil men deze logische oplossing niet kiezen. Met als gevolg dat Nederland op slot zit. 
Er wordt gesproken over waterschappen en Veiligheidsregio's, maar ik kan niet opmaken of dit ook geldt voor gemeenten. Alleen als het gaat over crises is er een relatie tussen veiligheidsregio en gemeente. Veel vaker heeft een gemeente zelf besluiten te nemen over bijvoorbeeld: strooien als het glad wordt, besluiten of evenementen doorgaan. Denk aan watersport, grote sporttoernooien of een avondvierdaagse. Ik zou het eigenlijk heel normaal vinden als de data van het KNMI - die met belastinggeld is verzameld en bewerkt - niet beschikbaar is voor mede overheden. En ik zie niet in waarom ik daarvoor een commercieel weerbedrijf zou moeten betalen. En wat leveren die dan? En wat is hun verantwoordelijkheid dan?
Frisse wind van de PVV is nuttig. Wijze van Aanbestedingen dient aangepast te worden.
Maak verspillende Nederlanders eerst bewust van hun drinkwater gebruik: gewoon korter douchen ( ik red een normale beurt binnen een minuut) gebruik eerste koude water uit douche voor wc doorspoelen, gebruik altijd de kleine doorspoelknop van je wc. Spoel je vuile vaat nooit voor. Neem hooguit 1x een douchebeurt. Vang regenwater zoveel mogelijk op in regentonnen voor zomers tuin bewateren.💦💦💦