secundair logo knw 1

PERSONALIA - Per 1 oktober 2017 is Peter Vermey opgevolgd door Sander Melieste als afdelingshoofd Assetmanagement bij ingenieursadviesbureau Sweco. Sander blijft daarnaast ook afdelingshoofd GIS & ICT.

benoeming sander meliesteKlanten met assetmanagement vraagstukken geven aan dat data en informatie essentieel zijn voor het optimaal beheren van assets. Daarom kiest Sweco bewust voor het integreren van haar GIS & ICT- en assetmanagement diensten. “Op deze manier kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn”, aldus William Harding, divisiedirecteur Transport en Mobiliteit bij Sweco.

Sander is een zeer ervaren manager en kent Sweco goed. Na zijn studie MSc. International Land & Water Management aan de University of London, Larenstein en de Wageningen University, startte Sander bij Sweco als adviseur Ruimtelijke Planvorming. Vervolgens vervulde hij bij Sweco verschillende functies; van GIS ontwikkelaar, GIS projectleider, teammanager GIS a.i. en teammanager Verkeersmodellen tot zijn huidige functie afdelingshoofd GIS & ICT.

Deze laatste functie zal hij blijven vervullen en combineren met zijn nieuwe functie als afdelingshoofd Assetmanagement. “Ik zie volop kansen voor onze klanten als we de beheersoftware van Sweco combineren met assetmanagementdiensten en assetmanagementexpertise”, aldus Sander.

Peter Vermey gaat als business consultant de rol van assetmanager voor investeerders verder uitbouwen. William Harding: “Onze ingenieurs draaien overuren om oplossingen te ontwikkelen en te realiseren voor de transitie naar duurzame energie en mobiliteit. Het blijkt dat investeerders het enorm waarderen als Sweco dergelijke assets aandraagt voor hun portfolio, en er vervolgens voor zorgt dat die assets volgens plan presteren en renderen.”
Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

ik vraag mezelf af, als bijvoorbeeld in een dorpshuis meerdere douche`s aanwezig zijn en deze misschien 1x per maand gebruikt worden of er dan geen geperkte doorstroom controle van het water moet plaats vinden. Hoe hoog moet de temperatuur van het water uit de sproeikoppen zijn om veilig te kunnen gebruiken.
Prachtplan Jos ! Nog een argument voor: grondwater is minder kwetsbaar dan oppervlaktewater in tijden van oorlogsdreiging. 
Plan B ja de Haakse zeedijk voor de kust van Nederland maar zelfs ook Belgie en Denemarken!
De grootste veroorzaker van de kostenstijgingen op water, energie en brandstof is de Rijksoverheid. De aandacht kan beter daar op gevestigd worden. De verhoging door de investeringen voor de drinkwaterleidingen is marginaal. Wel een verdiept in de belasting op leidingwater (voor kleingebruikers tot 300m3) van 0,5 EURO per m3?