secundair logo knw 1

Aad van Duijvenvoorde is benoemd tot afdelingshoofd Watertechniek bij ingenieursadviesbureau Sweco. Hij maakt de overstap van Royal HaskoningDHV, waar hij bijna 25 jaar gewerkt heeft.

Aad van Duijvenvoorde 180 vk. Aad van DuijvenvoordeVan Duijvenvoorde (49) gaat bij Sweco zijn ervaring inzetten om de klanten in de drinkwater- en afvalwatersector te helpen met hun dagelijkse uitdaging: schoon water, zo schrijft het ingenieursbureau in een persverklaring.

Van Duivenvoorde is per 1 mei benoemd. Hij neemt veel ervaring mee. Hij ging in 1994 als werktuigbouwkundige aan de slag bij Iwaco (later Royal HaskoningDHV). Bij dit bureau vervulde hij diverse functies.

Hij sluit zijn werk bij RHDHV af als productmanager Crystalactor, het kristallisatieproces van Royal HaskoningDHV dat bij de zuivering van afvalwater, industrieel en municipaal, ingezet wordt voor meerdere toepassingen, zoals ontharding, struviet productie en winnen van zware metalen.

Bij Sweco zal Van Duijvenvoorde zich inzetten voor schoon water. Die inzet geeft hem energie, laat hij weten. “Schoon water is de basis voor onze volksgezondheid.”

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Op zo'n manier kan je wel stoppen met beleid maken en gaan we echt overal 'verstandig' bouwen.
@P.C. de RuiterOppervlakte is aangepast in 67 hectare.
Geachte Redactie, Dank voor uw bijdrage voor de uitreiking van de Keppler-prijzen. Afkomstig van een agrarisch akkerbouwbedrijf in het zuiden van de Haarlemmermeerpolder en betrokken vanaf het allereerste begin, de oplevering en dan nu een prijs als beloning. (Raadswerk Haarlemmermeer en fractie-ondersteuning Bestuur Rijnland)
Bovendien nog een tweede prijs in Hoofddorp, de Winnaar van de Publieksprijs de Gerritshoeve / Kastan van Ontwerper Architectenbureau Gijs de Waal. (Winnaars Arie Keppler Prijs 2024 - Architectuur.nl) Ik heb vaak en veel moeten uitleggen waarom juist in deze ruimte vragende polder opnieuw een aanslag wordt gedaan op vruchtbare agrarische grond. *)
De aanleiding van mijn reactie is een fout in de oppervlakte maat van de Piekberging, 16 ha. moet 67 ha. zijn. Aansluitend heb ik nog een verzoek om met een link ook de informatie over de Piekberging zelf te ontsluiten: https://www.rijnland.net/actueel/nieuwsoverzicht/piekberging-haarlemmermeer-wint-arie-keppler-prijs-2024/
https://www.rijnland.net/wat-doet-rijnland/in-uw-buurt/piekberging-haarlemmermeer/ 
https://www.rijnland.net/wat-doet-rijnland/in-uw-buurt/piekberging-haarlemmermeer/veel-gestelde-vragen-piekberging-haarlemmermeer/ *)
En de lozingen van de waterschappen zelf? Heeft al iemand een idee wat daar aan te doen is?