secundair logo knw 1

Eveline Buter en Wouter Bijman gaan de directie van advies- en ingenieursbureau Witteveen+Bos versterken. Het directieteam dat bestaat uit Stephan van der Biezen en Karin Sluis, wordt daarmee verdubbeld. Sluis treedt evenwel in april terug, waarmee de nieuwe directie uit drie leden zal gaan bestaan.

Eveline Buter 180 vk Eveline ButerEen verbreding van de top past bij de groei die het bedrijf doormaakt, licht het bureau toe. Bij het aantreden van Sluis in 2013 telde het bureau 900 medewerkers, nu zijn dat er 1.250. “Verbreden van de directie is goed voor de algehele robuustheid en zorgt voor extra ruimte voor proactiviteit, waaronder meer deelname aan het maatschappelijke debat op kennisintensieve dossiers zoals de energietransitie, klimaatadaptatie en circulair bouwen.”

Wouter Bijman 180 vk cWouter BijmanBijman krijgt de rol van algemeen directeur, de functie die Sluis nu nog bekleedt. Buter wordt directeur. Van der Biezen behoudt zijn rol als directeur. 

Sluis stopt in april met haar directiewerk, conform de regel bij het bureau dat directeuren op hun 55ste terugtreden. Ze blijft werkzaam bij het bureau en zal zich onder andere richten op het ontwikkelen van belegbare proposities, bijvoorbeeld op het gebied van energie, infrastructuur en water. 

De twee nieuwe directieleden hebben beiden civiele techniek gestudeerd aan de TU Delft. Buter (1975) was vijf jaar vestigingshoofd in Jakarta en leidde de afgelopen jaren de Product-Markt-Combinatie (PMC) Industrie en Energie.

Bijman (1976) is sinds 2018 business line manager Infrastructuur en Mobiliteit en leidde kantoren van Witteveen+ Bos in Rotterdam, Kazachstan en Dubai.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Duidelijk verhaal Marjolijn
Ik heb het gehele artikel slechts diagonaal gelezen maar wat ik al vast mis is dat het nog steeds geen beleid is om de bedrijven te (gaan) verbieden om ons nog een klein beetje goede gronddrinkwater te ge- of beter misbruiken voor proceskoeling. Hoogstens nog toe te staan in een gesloten circuit waardoor slechts incidenteel moet worden aangevuld en mits de warmte wordt hergebruikt, b.v. voor eigen of wijkverwarming. Zo kun je twee vliegen in een klap slaan (sorry voor de PvdD). En ja, dan moet er ook weer gecontroleerd en gehandhaafd gaan worden. Daar zal de politiek dan weer niet zo blij van worden. 
Vorig jaar 50m3 verbruikt dus mijn best gedaan en terug naar 30m3. Rekening 157.50 waarvan 31 voor water en de rest belasting en rechten. Denkt u nu echt dat ik dit jaar op een kuub meer of minder kijk. Ik geef t gras weer lekker water van de zomer.
Helemaal eens met deze opinie van Herman van Dam. Ik zou de totale onbeheersbaarheid van de grondwaterkwantiteit bij grootschalige infiltratie nog willen toevoegen als tegenargument. Vanwege de enorme reponstijd vergroot je het risico op grootschalige grondwateroverlast gigantisch als je in het grootste deelsysteem van de Veluwe gaat infiltreren. De enorme schade die afgelopen jaar is opgetreden (en nog steeds oploopt) rond de Veluwe door excessieve natuurlijke infiltratie (alle neerslagrecords verbroken) mag daarvoor in mijn beeld als empirische waarschuwing worden opgevat.
Goed verhaal Herman, vanuit de hydrologie en het belang van de vegetatie