secundair logo knw 1

Yvonne Jacobs begint op 1 maart als directeur drinkwater bij Waternet. Jakobs is tot eind februari werkzaam bij de gemeente Amsterdam als directeur Stadswerken. Daar is ze het boegbeeld van de grote uitvoeringsorganisatie die dagelijks werkt aan het beheer van de openbare ruimte.

yvonne jakobsYvonne Jakobs“Ik hou van opgaven die belangrijk zijn voor mensen en bedrijven in Amsterdam en omgeving, drinkwater is een eerste levensbehoefte", zegt Jakobs. "Ik zet graag mijn kennis en ervaring in om, samen met mijn nieuwe collega's, aan de uitdagingen van de toekomst te werken. Een toekomst waarin 1,4 miljoen mensen in ons verzorgingsgebied kunnen rekenen op genoeg en gezond drinkwater.”

Jakobs’ belangrijkste opdracht is de succesvolle vorming van een duurzame en robuuste drinkwaterorganisatie voor Amsterdam en omgeving. Daarnaast draagt ze ook zorg voor de kwaliteit en continuïteit van de drinkwatervoorziening en leidingwerken.

Rob van Doorn, algemeen directeur van Waternet, is blij met haar komst. “Yvonne is een verbinder en brengt een schat aan ervaring mee. Ze is een betrokken directeur met oog voor vakmanschap. Maar ook met oog voor de balans tussen mensenwerk, technologie en digitalisering. We heten haar dan ook van harte welkom en wensen haar veel succes in deze belangrijke en uitdagende rol.”

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Leuk verhaal maar het klopt niet, helemaal niet. Ik woon al 72 jaar in de lage uiterwaard  bij km paal 951 en sinds RvdR  ( 2012) komt er meer water door de IJssel . Kom maar eens een middagje praten dan leg ik uit.
Because it's somebody elses computer you can blame someone else? :-) Lekker makkelijk. De burger weer opzadelen met extra kosten die door mensen die het beleid maken en zelf waarschijnlijk de rekening niet hoeven te betalen :-)
Waar waren de peer reviewers van Water Research?
Dank Steven voor je bijval. Grondwater - als bron voor drinkwater - was altijd al minder kwetsbaar dan oppervlaktewater ... óók/zeker in tijden van oorlogsdreiging.
ik vraag mezelf af, als bijvoorbeeld in een dorpshuis meerdere douche`s aanwezig zijn en deze misschien 1x per maand gebruikt worden of er dan geen geperkte doorstroom controle van het water moet plaats vinden. Hoe hoog moet de temperatuur van het water uit de sproeikoppen zijn om veilig te kunnen gebruiken.