secundair logo knw 1

Acquaint behoort volgens de Technology Fast50 van Deloitte tot de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. De lijst is deze week bekend gemaakt door accountants- en adviesonderneming. 
 

De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijkse ranglijst van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Er wordt een selectie gemaakt op basis van de omzetgroei in de afgelopen vier jaar, waarbij de genomineerde bedrijven zowel uit de publieke als uit de private sector komen. De Rising Star Award is speciaal in het leven geroepen voor technologiebedrijven die minder dan vier jaar actief zijn. 

In de ranglijst staat Acquaint op de 22e plaats. Het in 2014 opgerichte bedrijf uit Leeuwarden ontwikkelt innovatieve inspectiemethodieken en -technieken voor buisleidingen, zoals de PipeScanner waarmee leidingen van de buitenkant te inspecteren zijn met behulp van pulsen ultrasoon geluid. 

Acquaint realiseerde een omzetgroei van 533 procent. Algemeen directeur Rudy Dijkstra is trots en stelt vast dat de notering op de lijst erkenning geeft aan de innovatieve werkwijze van het bedrijf: “Uitdagingen gaan wij niet uit de weg. We zijn een innovatief bedrijf en zetten ons werk graag op de kaart. Ook de problemen die we tegenkomen benoemen en analyseren we uitgebreid.”
 
Op de lijst staat ook Fleet Cleaner uit Delft. Het bedrijf dat is gespecialiseerd in het reinigen van scheepsrompen staat op de 6e plaats met een omzetgroei van 2696 procent. In 2016 kreeg Fleet Cleaner de Water Alliance Innovation Stimulation Award voor de innovatieve schoonmaakrobot waarmee de romp van zeeschepen wordt schoongemaakt.
 
 
MEER INFORMATIE
Technology Fast 50
Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

De SER redeneert blijkbaar met als uitgangspunt dat de intensieve landbouw in Nederland moet blijven bestaan. Jammer dat niet uitgegaan is van een algemener principe, want grote kans dat dit conservatieve uitgangspunt er nu juist voor zorgt dat de ontwikkeling van Nederland zich minder ontwikkeld. 
Wat een interessante en belangrijke studie over het meten van genotoxiciteit in drinkwater! Het gebruik van bioassays zoals de Ames fluctuation test en de p53-CALUX lijkt een veelbelovende aanpak om de aanwezigheid van schadelijke stoffen in ons drinkwater te monitoren. Gezien de rol van oppervlaktewater in onze drinkwatervoorziening, is het cruciaal om ervoor te zorgen dat ons water vrij is van genotoxische stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Het benadrukken van de noodzaak voor verdere research en het koppelen van bioassayresultaten aan chemische analyses is essentieel voor het waarborgen van veilige drinkwatervoorziening. Dit onderwerp vraagt om meer aandacht en ik kijk uit naar toekomstige updates over de voortgang van dit onderzoek!
Op zich een prima zaak. Zo maar uit de losse pols wat eerste kanttekeningen. Laat Brabant niet de enige blijven want anders worden bedrijven verplaatst en is het beoogde effect nog nul. Water , ik bedoel dan echt ook alle water, als koelmiddel gebruiken dient verboden te worden tenzij aan het te lozen water eerst alle warmte wordt onttrokken voor ge- of hergebruik.  
addendum - tip - op 26 september 2024 was Co Verdaas te gaast in de Balie - 2 uur lang over het deltaprogramma... https://www.youtube.com/watch?v=RutxxIDpOpw