secundair logo knw 1

Henry Raben is benoemd tot directeur van TAUW Nederland. Hij begint op 1 april in zijn nieuwe functie.

Henry Raben 180 vk Henry RabenRaben (56) neemt de rol over van Henrike Branderhorst en Ralph van Roessel die, naast hun rol als co-CEO’s van TAUW Group, de afgelopen jaren ook gezamenlijk de directie van TAUW Nederland vormden. “Deze wijziging zorgt voor een meer heldere governance doordat TAUW Nederland nu op gelijke wijze gepositioneerd en aangestuurd wordt als de overige TAUW landen binnen de groep”, schrijft het advies- en ingenieursbureau.

Van Roessel zal als bestuurder van TAUW Group betrokken blijven bij TAUW Nederland, dat te boek staat als de grootste entiteit binnen de groep.

Raben, die ruim 20 jaar werkzaam is bij het advies- en ingenieursbureau, bekleedt sinds 2016 de functie van Industry Director. In zijn nieuwe functie als directeur wil hij ‘graag met het huidige Nederlandse managementteam voortbouwen op de fundatie die er nu staat’.

Daarbij wil hij de samenwerking binnen het bedrijf verbeteren om de vele marktkansen te benutten. "Als TAUW staan we voor de uitdaging om met impact bij te dragen aan maatschappelijke transformaties zoals de energietransitie, biodiversiteit, circulaire economie, emissiereductie, klimaatadaptatie en datamanagement."

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Prachtplan Jos ! Nog een argument voor: grondwater is minder kwetsbaar dan oppervlaktewater in tijden van oorlogsdreiging. 
Plan B ja de Haakse zeedijk voor de kust van Nederland maar zelfs ook Belgie en Denemarken!
De grootste veroorzaker van de kostenstijgingen op water, energie en brandstof is de Rijksoverheid. De aandacht kan beter daar op gevestigd worden. De verhoging door de investeringen voor de drinkwaterleidingen is marginaal. Wel een verdiept in de belasting op leidingwater (voor kleingebruikers tot 300m3) van 0,5 EURO per m3? 
Om het helemaal compleet te maken neem ik aan dat beide heren met een zeilboot uit 1624 naar Nederland zijn gekomen om de CO2 voetprint niet teveel te verhogen.