secundair logo knw 1

Aerzen Nederland heeft de directie uitgebreid. Tim van Haren en Hans Karreman vormen sinds 1 mei samen met ceo Remko Knol de directie. Van Haren is director sales & marketing, Hans Karreman director operations.

Remko Knol 180 vkRemko KnolDoor uitbreiding van het directieteam kan zowel de sales- als serviceafdeling zich verder ontwikkelen, zegt ceo Knol in een persverklaring.

Aerzen Nederland in Duiven is onderdeel van Aerzener Maschinenfabrik GmbH, producent en wereldwijd leverancier van energie-efficiënte blowers en turbo- en schroefcompressoren. De ontwikkeling en productie van de Nederlandse uitvoeringen van Aerzen-machines worden in eigen beheer gedaan door ‘een multidisciplinair team van engineers’.

Tim van Haren 180 vk Tim van HarenVan Haren gaat dit team aansturen als director sales & marketing. Over de ontwikkeling van zijn afdeling zegt hij onder meer: “Voor de ontwikkeling van onze oliegesmeerde én olievrije water geïnjecteerde schroefcompressoren zoeken wij nog een Sales Engineer Compressed Air om de alsmaar toenemende vraag naar onze persluchtcompressoren vanuit onze internationale zusterbedrijven - inmiddels al meer dan 50 vestigingen - te kunnen bedienen.”

Hans Karremans vk 180 Hans KarremanKarreman ziet als director operations dat de technische ondersteuning een andere benadering van de markt vergt en daarmee een andere opzet van de interne organisatie met technische specialisten met praktijkervaring. “Alles draait om op maat gericht werken. Om onze klanten steeds meer vertrouwd te laten raken met onze producten organiseren wij inhouse trainingen met een bezoek aan onze werkplaats.”

De afdeling is uitgebreid met engineers met uiteenlopende specialismen, maar daarnaast zoekt Karreman nog ‘nieuwe service engineers voor uitvoeren van preventief- en correctief onderhoud of inspecteren van Aerzen-blowers en -schroefcompressoren op klantlocaties in Nederland’.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Is dit niet wat eenzijdige berichtgeving? Op Wikipedia staat te lezen: "Op 29 mei 2024 werd bekend dat door The Ocean Cleanup voor de 100e keer plastic afval uit de Grote Oceaan gehaald is. In totaal werd er met die 100 keren 385.000 kilogram opgevist" waarbij wordt verwezen naar nu.nl. Zelfs als de 11,5 miljoen kilo gehaald is (30 keer zo veel als in het geciteerde bericht) dan is dat nog steeds geen 1 procent van de geschatte hoeveelheid plastic in de oceanen (2-8 miljoen ton, volgens schattingen VN). Maar wat voor ons technologen denk ik zeer interessant is en ook in dit vakblad aandacht verdient, zijn de onbedoelde mogelijke schadelijke effecten voor het zeeleven. Hierover is een congres in Liverpool geweest in 2020. Mogelijk is er inmiddels meer onderzoek naar gedaan. In een artikel uit 2020 legde De Correspondent bloot welke keerzijdes er aan een goedwillende techniek als de Ocean Cleanup kunnen zitten en het spanningsveld tussen iets willen oplossen en de vraag voldoende breed in kaart hebben (https://decorrespondent.nl/11379/niemand-weet-welk-probleem-the-ocean-cleanup-eigenlijk-oplost/4ab9e62f-1927-0845-3b42-426dba6ac6b3). Een hoekje ethiek der techniek zou niet misstaan in een vakblad als H2O, lijkt me.
Leuk verhaal maar het klopt niet, helemaal niet. Ik woon al 72 jaar in de lage uiterwaard  bij km paal 951 en sinds RvdR  ( 2012) komt er meer water door de IJssel . Kom maar eens een middagje praten dan leg ik uit.
Because it's somebody elses computer you can blame someone else? :-) Lekker makkelijk. De burger weer opzadelen met extra kosten die door mensen die het beleid maken en zelf waarschijnlijk de rekening niet hoeven te betalen :-)
Waar waren de peer reviewers van Water Research?